Profiel

Com-Xs is een technisch innovatief ICT-bedrijf. We zijn gespecialiseerd in Microsoft applicatie ontwikkeling en applicatie integratie.

Com-Xs richt zich met haar dienstverlening zowel op de kleine als op de grote en middelgrote bedrijven. Onze medewerkers zijn zonder uitzondering zeer ervaren medewerkers. Zowel met betrekking tot de technologie waarmee ze werken als ook met betrekking tot simpelweg het samenwerken en de communicatie binnen de projecten

Com-Xs wil voorop lopen waar het gaat om nieuwe ICT-ontwikkelingen. Dit doen wij door veelvuldig te participeren in trainingen en seminars van Microsoft. Hiervan kunt u als klant profiteren. Com-Xs is zich destijds als een van de eerste bedrijven in Nederland gaan richten op de krachtige .Net technologie van Microsoft. Door middel van ons partnership met Microsoft toetsen we altijd onze kwaliteit aan de laatste technologische ontwikkelingen en inzichten. Hiermee zorgen wij ervoor dat u van onze medewerkers het uiterste mag verwachten.

Uw belang als klant heeft bij ons de hoogste prioriteit. Dit merkt u direct aan onze betrokkenheid. En onze medewerkers zijn stuk voor stuk deskundige professionals die uitblinken in toewijding en inzet.