Vacatures

Ben jij een ervaren professional? Sta jij open voor een uitdaging? Heb je zin om mee te bouwen aan state-of-the-art .Net toepassingen? Wil jij investeren in jezelf? En heb je zin om deel uit te maken van een kleine groep (persoonlijk) betrokken en enthousiaste medewerkers?

Wij bieden ervaren ICT-ers de mogelijkheid om bij Com-Xs te komen werken. Ervaring met .Net is hierbij een duidelijke voorwaarde. Wij voorzien je in uitgebreide mogelijkheden om jezelf verder te kunnen ontplooien. Heb je ervaring als consultant, architect, ontwikkelaar of projectmanager en wil je werken in een gevarieerde werkomgeving, bel ons dan eens op of stuur je CV per e-mail. We maken dan graag een afspraak met je voor een persoonlijk gesprek.

Werken bij Com-Xs betekent veel ruimte voor jou in het maken van je eigen keuzes zodat je jezelf volledig kunt ontplooien zoals jij dat wilt. Je ontvangt een goed salaris en daarnaast bieden we uitgebreide studie-mogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Heb je zin om met ons mee te doen? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met Jaap Lamfers (0598-352265) of stuur ons een e-mail.